Реал (Мадрид) спечели с 1:0 срещу Атлетико (М) в голямото

...
Реал (Мадрид) спечели с 1:0 срещу Атлетико (М) в голямото
Коментари Харесай

"Реал" поведе с 6 т. пред "Барселона" след победа над "Атлетико"

" Реал " (Мадрид) завоюва с 1:0 против " Атлетико " (М) в огромното дерби от XXII кръг на Ла Лига. Това разреши на " Белия балет " да събере 49 т. и да поведе най-малко за вечер с 6 т. пред огромния съперник " Барселона " (43), който в неделя вечер приема " Леванте ". " Атлетико " пък остава на 5-то място с 36 т., като към този момент е на 13 т. след " Реал ".

Карим Бензема вкара единствения гол на ст. " Сантяго Бернабеу ". В 52-ата мин. французинът засече от близко центриране на Ферлан Менди за 13-ото си турнирно попадение за сезона.

В 32-ата мин. пък останаха подозрения за дузпа в интерес на " Атлетико ", откакто Алваро Мората падна след напън от Каземиро. Реферът Хавиер Естрада обаче даже не прибягна до разглеждане на обстановката от VAR. До края " Реал " имаше искания за втори жълт картон за Фелипе ( " Атлетико " ) поради нарушаването му против Федерико Валверде, само че съдията не ги почете.

В по-ранен мач през днешния ден " Еспаньол " загуби с 1:2 на открито от " Гранада " и остана на последното място с 15 т., на 3 т. от избавителната зона.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР