Реал (Мадрид) ще бъде без голмайстора си Карим Бензема в

...
Реал (Мадрид) ще бъде без голмайстора си Карим Бензема в
Коментари Харесай

Реал без Бензема в „Ел Класико“

Реал (Мадрид) ще бъде без голмайстора си Карим Бензема в утрешното домакинство на Барселона. Новината удостовери треньорът на столичани Карло Анчелоти.

„ Карим Бензема към момента не е възобновен и няма да играе в неделя в дербито против Барселона. Той няма да пътува за Франция през идната седмица, а ще остане в Мадрид, с цел да продължи лекуването си “, сподели Анчелоти, който засяга и плануваното присъединяване на нападателя в идните другарски мачове на Франция с Кот д`Ивоар и Република Южна Африка.

Голмайсторът на Ла Лига Бензема пропусна утринната подготовка на Реал и ще продължи възобновяване си, с цел да бъде изцяло подготвен за идните мачове против Челси от четвъртфиналите на Шампионската лига.

„ Бензема е доста значима част от нашия тим. Но не се безпокоя, тъй като имаме две седмици, в които да се възвърне за края на сезона. Може би това е подобаващият миг. Карим е на 34 години и сходни контузии се случват. Сега ще остане с нас, с цел да се приготви по най-хубавия метод. Всеки път, когато се завръща от травма той е по-силен. Разчитам на него да направи разликата в края на сезона “, разяснява още Карло Анчелоти.

Реал Мадрид е водач във краткотрайното класиране в испанската Ла Лига с 66 точки, а Барселона е на трета позиция с 51 и мач по-малко.

„ Вярвам, че Шави Ернандес прави отлична работа отпред на Барселона. Барселона е тим с явен жанр, а Шави го ползва чудесно. Представянето на тима се усъвършенства много “, похвали сътрудника си Анчелоти.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР