Реал Мадрид проявява интерес към защитника на Манчестър Юнайтед Диого

...
Реал Мадрид проявява интерес към защитника на Манчестър Юнайтед Диого
Коментари Харесай

Реал Мадрид се интересува от Диого Далот

Реал Мадрид демонстрира интерес към бранителя на Манчестър Юнайтед Диого Далот. Португалецът неотдавна удължи контракта си с " алените дяволи " с 12 месеца, откакто от клуба задействаха тази алтернатива. Въпреки това от " Сантиаго Бернабеу " съществено обмислят да изпратят оферта за него през лятото, твърди " Апелативен съд ".

" Белият балет " желае да вземе млад и перспективен състезател за дясната зона на защитата, където сега работят ветераните Дани Карвахал и Лукас Васкес. И двамата обаче към този момент са в преклонна възраст, като първият е на 32, а вторият на 33 години. Именно поради това мадридчани считат, че е време да освежат защитата си в тази зона.
 Барселона и Ман Юнайтед оправдаха упованията и сътвориха шоу с четири гола Барселона и Ман Юнайтед оправдаха упованията и сътвориха шоу с четири гола
Далот бе твърт титуляр в схемата на Ерик загар Хаг при започване на сезона, само че травма го извади от игра за известно време и това разреши на Аарън Уан-Бисака да го извести от стартовата единайсеторка. 23-годишният португалец към момента си остава значим състезател за " алените дяволи ", само че може би ще получава по-малко шансове в оставащите мачове до края на сезона. Освен това все по-често се приказва, че Тен Хаг желае нов състезател за дясната зона на защитата, което приказва, че някой всред португалеца и англичанина ще би трябвало да бъде продаден.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Така Реал Мадрид ще опита да се възползва от обстановката и да притегли Далот в редиците си. От Юнайтед обаче сигурно няма да го изтърван елементарно, като се чака да изискат към 50 милиона евро за правата му, откакто заплатиха за него 22 милиона евро на Порто през 2018 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР