Реал (Мадрид) постигна осма поредна победа след подновяването на сезона

...
Реал (Мадрид) постигна осма поредна победа след подновяването на сезона
Коментари Харесай

"Реал" е на победа от 34-та титла на Испания

" Реал " (Мадрид) реализира осма поредна победа след подновяването на сезона в испанското футболно състезание и към този момент е единствено на 3 точки от своята рекордна 34-та купа. В финален мач от 36-ия кръг в Ла Лига столичани се постановиха с 2:1 като посетители на " Гранада " и два кръга преди края на сезона се откъснаха на 4 точки пред безконечния зложелател " Барселона ".

Мадридският гранд откри резултата на ст. " Лос Карменес " още в 10-ата мин. след неизмеримо осъществяване на Ферлан Менди, който изстреля топката във вратата от неосъществим ъгъл съвсем от аутлинията. В 16-ата " белите " към този момент водеха с 2:0 след техничен диагонален шут на Карим Бензема. В началото на втората част " Гранада " върна едно попадение посредством Дарвин Мачис, само че то се оказа единствено почетно за домакините.

С актив от 83 т. " Реал " се нуждае от една победа в оставащите си два мача или от загуба или еднакъв на " Барса " (79 т.). Дори двата отбора да завършат с еднакъв брой точки, първенец ще е " кралският клуб ", който има преимущество в директните мачове през сезона. Мадридчани не са вдигали трофея в Ла Лига от сезон 2016/2017.

В последните два кръга, мачовете от които ще се играят едновременно (от 22:00 ч. българско време на 16 юли и 19 юли), " Реал " семейства против " Виляреал " (57 т.) и гостува против " Леганес " (32 т.), а " Барселона " играе у дома с " Осасуна " (48 т.) и на открито с " Алавес " (36 т.).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР