Реал (Мадрид) направи 0:0 като гост на Атлетик (Билбао) в

...
Реал (Мадрид) направи 0:0 като гост на Атлетик (Билбао) в
Коментари Харесай

Реал се издъни и пропусна да се доближи до Барса

Реал (Мадрид) направи 0:0 като посетител на Атлетик (Билбао) в среща от 14-ия кръг на Примера дивисион. Така отборът на Зинедин Зидан пропусна чудесната опция да се приближи до водача във краткотрайното класиране Барселона, който по-рано направи хикс със Селта.

През първата част " кралете " бяха по-дейният тим на терена и сътвориха няколко положителни обстановки за гол. С пропуски обаче се отличиха Роналдо, Тони Кроос, Рафаел Варан и Серхио Рамос.

От своя страна баските също на няколко пъти затрудниха Кейлор Навас, само че стражът на испанския първенец показва висока класа и не позволи топката да навести вратата му.

През втората част обстановката на терена остана непроменена. И двата тима бяха дейни в предни позиции, само че по този начин и не намираха правилния път към задачата. В 87-ата минута Реал остана с 10 души на терена, откакто получи втори жълт картон и бе изпъден. Това бе и последната по-любопитна обстановка в мача.

Във краткотрайното класиране " кралете " са 4-и с 28 точки, като изостават на 8 зад първия Барселона, 3 зад втория Валенсия и 2 зад градския противник Атлетико (Мадрид). Билбао пък е 15-и с 14 точки.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР