Реал (Мадрид) изключи възможността да привлече Килиан Мбапе преди затварянето

...
Реал (Мадрид) изключи възможността да привлече Килиан Мбапе преди затварянето
Коментари Харесай

Анчелоти говори за Мбапе, коментира и селекцията на Реал

Реал (Мадрид) изключи опцията да притегли Килиан Мбапе преди затварянето на трансферния прозорец идната седмица, разкри старши треньорът на отбора Карло Анчелоти.

Италианският експерт добави, че Реал надали ще прави повече трансферни покупко-продажби през настоящия прозорец, който затваря на 1 септември.
 Кепа бе показан публично в Реал (Мадрид)
Кепа бе показан публично в Реал (Мадрид)

Вратарят е преотстъпен за един сезон от Челси

Запитан за френския нападател Мбапе, той сподели пред кореспонденти: " Не, изключвам го на 100 %. Мисля, че селекцията при нас завърши, това са играчите, с които ще играем през този сезон ".

Трансферният прозорец остава отворен в Саудитска Арабия и след 1 септември, което значи, че клубове от страната от Персийския залив към момента могат да притеглят играчи в Европа, само че треньорът на Реал не се вълнува от този въпрос.

" Някой може да промени решението си, само че аз не се опасявам от това ", добави той преди мача на Реал от Ла Лига против Селта Виго в петък.

Полузащитникът Лука Модрич не стартира първите два мача на Реал в лигата, което докара до спекулации, че хърватинът не е удовлетворен от обстановката, нещо, което Анчелоти отхвърли.
 Флорентино Перес поддържа контузените в Реал (Мадрид)
Флорентино Перес поддържа контузените в Реал (Мадрид)

" Лука към този момент дефинира бъдещето си. Той остава в Реал и ще помогне на тима през този сезон. Това е извънредно за всички, за него е необичайно да не играе от първата минута, само че той ще способства както постоянно. "

Анчелоти също сподели, че новото попълнение Кепа Арисабалага, който се причисли чартърен от Челси, ще дебютира на вратата в първия домашен мач на Реал за сезона. Андрий Лунин беше вратар при първите две победи на акцията, откакто Тибо Куртоа претърпя интервенция на скъсана предна кръстна връзка (ACL) на лявото коляно.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР