Развръзка по мистериозния случай със смъртта на младо момиче, чието

...
Развръзка по мистериозния случай със смъртта на младо момиче, чието
Коментари Харесай

Шестима арестувани във връзка с мистериозната смърт на младо момиче


Развръзка по мистериозния случай със гибелта на младо момиче, чието тяло беше открито на пътя сред две села в Гърменско.

Разследващите съумяха да разпознават жертвата, която се оказа 17-годишно момиче от Гърмен. Късно нощес тялото му беше намерено премазано от автомобил на пътя сред селата Дъбница и Хвостяне.

Във връзка с случая в ареста са към този момент шестима души, само че към гибелта на младата жена остават доста въпроси.

Снощи, към 20 ч. вечерта, четирима младежи от Хвостяне и Блатска обикалят околните села с кола. На една права усещат, че автомобилът им минава през нещо, само че не стопират. Минути по-късно локални хора виждат тяло на момиче на пътя и викат помощ.

Тялото на момичето е било влачено от автомобила в продължение на няколко метра.

Полицията стартира да търси причинителите и самоличността на момичето. Задържат четиримата младежи. Тестът за опиати на водача е позитивен. Хората и локалните управляващи са в потрес, а жертвата дълго време е неразпознаваема.

„ Тази заран това ми беше главната цел - да попитам всички да си видят роднините, защото има доста хора, които са по чужбина, а децата им са тук, да създадат допитване до къщите, до всичките си родственици, дали има изчезнало момиче или да е отсъствало от нощес “, сподели Сейхнан Ахмедов кмет на село Хвостяне

По-късно денем излиза наяве, че тялото е на 17-годишно момиче от Гърмен. За последно е забелязана да се качва в кола с двама мъже. После я напуща и е пометена от автомобила на четиримата младежи.

„ Тя е пътувала в едната кола и по някаква причина е слязла от нея. Сега се откриват аргументите, заради които е напуснала този автомобил, къде се е намирала на пътното платно и в какво състояние е било тялото й, когато е била прегазена “, съобщи Георги Мадолев, представител на Окръжна прокуратура Благоевград.

Все още не е ясно в какво здравословно положение е било момичето, преди да бъде прегазено.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР