Разтърсващо послание обикаля от дни социалната мрежа. В няколко думи

...
Разтърсващо послание обикаля от дни социалната мрежа. В няколко думи
Коментари Харесай

СЛЕД ТРАГЕДИЯТА С УБИТАТА СТУДЕНТКА В БЛАГОЕВГРАД: Младо момиче взриви мрежата с разтърсващо послание! Вижте го!

Разтърсващо обръщение обикаля от дни обществената мрежа. В няколко думи някой разказа първите страшни минути от жестокия случай в Благоевград, раздрусал хиляди фамилии в района и страната.

Смъртта на 19-годишната Фатиме, прегазена от камион на пешеходна пътека, стана национална покруса, тъй като Фатиме бе част от хилядите студенти, разпръснали се из цялата страна, надалеч от фамилиите си. Фатиме бе най-хубавата част от бъдещето ни, написа struma.com.

Във връзка с голямата покруса, на страницата си във Facebook младо момиче, което също учи в Благоевград, показа: " Днес ми се обади баща: обезпокоен и угрижен: Наред ли е всичко тате?! Чух, че е починала студентка в Благоевград. На пешеходна пътека. Уплаших се. - "Всичко е наред, тати, не се притеснявай. Обичам, те, обади се на мама и затворих......... по този начин стартира поста си на "другата Фатиме Колашова "

Разтърсващо и грубо. Трагедията с Фатиме докосна стотици хиляди, тъй като всеки може да е на нейно място, на мястото на нейните родители и близки..... И след гибелта си Фатиме продължава да живее! - Смъртта на едно момиче сплоти хората, раздруса бездушните, докосна сърцата ни. Разплака ни за дни напред. Съпреживяхме я! Дано сме си научили урока-всички без изключение..... Жалко е, че загубихме едно дете, с цел да ударим главите си в стената: За къде бързаме - в действителност и за какво сме истерици и безумци на пътя.. Дано няма повече разплакани фамилии и неуместно изгубени деца.. Вижте посланието:



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР