Разследващите и до този момента не казват нищо. Това заяви

...
Разследващите и до този момента не казват нищо. Това заяви
Коментари Харесай

Семеен приятел на родителите на Дамла: Ще вдигнем целия град, ако до седмица няма заподозрян

Разследващите и до този момента не споделят нищо. Това съобщи в ефира на Нова телевизия прочут на фамилията, който за заканва да стачкува, до момента в който полицията не хване килърът на малката Дамла. 
"Познавам родителите от доста години, може би от 30 години. Те са хубави хора, никой не би сторил нещо такова. Не сме виждали майката, откогато детето е умряло. Може и в действителност да е задържана. Не имам вяра тя да е предизвикала нещо на детето си, не е подобен човек ", съобщи фамилният другар. 
"Ще вдигнем целия град, в случай че до седмица няма обвинен. Не ни споделят кой е, само че ни дават обещание, че до 2 дни убийството ще бъде разкрито ", сподели мъжът. 
"В този град в никакъв случай не е имало такова нещо. Не сме наясно с нищо, не знаем коя е другата жена, която е арестувана ", добави той. Преди този случай момиченцето е оставало вечер у дома с баба си. Няколко дни преди убийството бабата отпътувала при сестра си в Турция, която е болна. Бащата и братът на Дамла вече са в България.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР