Разследваната от прокуратурата и КНКОНПИ кметица на Козлодуй Маринела Николова

...
Разследваната от прокуратурата и КНКОНПИ кметица на Козлодуй Маринела Николова
Коментари Харесай

Финални данни! Маринела Николова възкръсна и пак си взе Козлодуй

Разследваната от прокуратурата и КНКОНПИ кметица на Козлодуй Маринела Николова остава на поста си, сочат финалните данни на Централната изборна комисия. При 100% обработени протоколи тя печели безапелационно с 74.47% от гласовете на гласоподавателите в атомния град.
Въпреки изнесените в последните дни преди вота скандални разкрития за методите на ръководство на Николова, жителите въпреки всичко й гласоподаваха доверие. Бюлетини за нея са пуснали 7 157 души. Далеч обратно остава някогашният кмет Румен Маноев, който е получил поддръжката на 14.97% от гласоподавателите, т.е. 1 439 индивида. Третият кандидат за поста – Анатолий Абаров от Българска социалистическа партия пък има едвам 802 гласа, което е 8.34%. Полето „ Не поддържам никого “ е зачеркнато от 213 души или 2.22%.
Въпреки безапелационната победа, следствието против Маринела Николова към момента не е завършило. Не е изключено, в случай че бъдат потвърдени съществени нарушавания, тя да бъде свалена от поста си и да й бъдат повдигнати обвинявания. Тогава ще се наложи в Козлодуй да бъдат извършени нови избори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР