Разрастваща се вражда между френските нападатели Килиан Мбапе и Оливие

...
Разрастваща се вражда между френските нападатели Килиан Мбапе и Оливие
Коментари Харесай

Враждата между Оливие Жиру и Килиан Мбапе стана вече публично достояние

Разрастваща се омраза сред френските нападатели Килиан Мбапе и Оливие Жиру стана обществено притежание, евентуално заплашвайки единството на тима преди значимия мач против Германия на UEFA EURO 2020.

Всичко стартира след успеха на Франция с 3:0 над България в контролата във вторник, когато Жиру допусна, че не са оценени задоволително напъните, които поставя. Някои хора взеха решение, че това е удар по Мбапе.

Жиру влезе като промяна вместо Карим Бензема, само че вкара два гола във вратата на Даниел Наумов, като много от играчите отидоха да го поздравят за това, само че не и Килиан Мбапе, който се обърна и потегли в противоположната посока.

''Замълчах си, бях спокоен, тъй като от време на време тичаш, а топките просто не идват, съобщи Жиру в изявление за интернет-секцията на вестник Екип. Нямам искания, че постоянно давам верните сигнали, само че непрекъснато се старая да давам варианти в наказателното поле за нашия отбор''.
А през днешния ден Мбапе съобщи, че е бил "малко засегнат'' от напрежението, което пораства към тима от мненията на Жиру.

''Това, което той споделя, не ме тормози повече от което и да е друго нещо към тима, сподели Мбапе по време на конференцията. Той показва възприятието, което усеща, когато приказва. Аз съм нападател също и имам чувството 365 пъти в играта, че не съм задоволително издирван. По-скоро става дума за общественото говорене.

"Аз го настигнах в събекалнята, поздравих го за двата гола, само че той не ми сподели нищо. Чух за тези неща от пресата и медиите. А по-важното е, че той не споделя нищо лошо''.

23-годишният Мбапе, един от най-търсените нападатели в света сега, не счита да прави огромен проблем от това.

"Ние сме на това Европейско състезание, с цел да представяме Франция. И това е най-важното нещо'', споделя с лека усмивка нападателят на Пари Сен Жермен.

Жиру беше главен нападател на Франция по време на отлъчването на Карим Бензема поради присъединяване му в изнудване със секс-запис, което продължи 6 години. И без Бензема Петлите завоюваха купата, само че непрекъснатата му добра форма принуди селекционерът Дидие Дрогба да го върне в тима.

А Бензема излезе в мача против България с дребна контузия в коляното, което го сложи под въпрос за мача с Германия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР