Разрастването на стрийминга и гледането на филми по време на

...
Разрастването на стрийминга и гледането на филми по време на
Коментари Харесай

Чуждестранното кино процъфтява в пандемията

Разрастването на стрийминга и гледането на филми по време на пандемията са насочили повече фенове към задграничното кино, съобщи режисьорът деец Майкъл Ман при откриването на Френския кино фестивал в Холивуд.

Режисьорът на " Жега " и " Последният мохикан " Ман приказва на откриването на 25-годишния юбилеен фестивал COLCOA, който уважава френските филми в Лос Анджелис, само че предходната година беше анулиран поради Covid-19.
 Смърт на снимачната площадка - най-фрапиращите случаи Смърт на снимачната площадка - най-фрапиращите случаи
Смъртта на дамата, убита от артиста Алек Болдуин потресе света. Но истината е, че на снимачната площадка са изгубили живота си мно...

Тазгодишното издание е малко по-ограничено, частично тъй като възбраната за пътешестване на европейски жители, наложена при започване на пандемията, остава в действие до идната седмица. Но COLCOA въпреки всичко се гордее с 55 кино лентата и сериали, предопределени да покажат най-хубавото от галското кино.

Той бе открит в понеделник с кино лентата " Между два свята ", в който носителката на " Оскар " Жулиет Бинош дружно с най-вече непрофесионален актьорски състав влиза под прикритие, с цел да разкрие несигурността от гигантската стопанска система.

" Смятам, че комбинацията от стрийминг и Covid, където хората прекарват толкоз доста време в гледане и стрийминг, отвори целия свят на киното по един в действителност страховит метод ", сподели Ман пред Агенция Франс Прес на аления килим.

Дебютът по-рано тази година на френскоезичната телевизионна тайнственост " Люпен " се трансформира в третия най-гледан сезон на Нетфликс. Дори и той наскоро бе помрачен от триумфа на южнокорейския " Игра на калмари ", гледан от 111 милиона консуматори по-малко от месец след излизането му през септември.
 5 игрални кино лентата за цялото семейство, които да гледате по празниците 5 игрални кино лентата за цялото семейство, които да гледате по празниците
Ако ви е дотегнало с настъпващите празници да въртят нон стоп " Сам у дома " и да се чудите какво да гледате, тъй че да е забавно за ва...

Благодарение на новото потомство режисьори и стрийминг платформите " има метод да се употребяват, откриват и интересуват разнообразни жанрове и по този начин дейно американската аудитория се отваря към света ", сподели шефът на фестивала COLCOA Франсоа Трюфар.

В годината, в която френски телевизионни излъчвания като " Обадете се на моя сътрудник " завоюваха международни почитатели, COLCOA слага по-голям акцент върху поредици като акомодацията на Емил Зола " Жерминал " и комедията на Жули Делпи за междинната възраст " On The Verge ".

Сред филмите са " Изгубени илюзии ", акомодация по романа на Оноре дьо Балзак, и " Онода: 10 000 нощи в джунглата " за японски боец, който отхвърля да повярва, че Втората международна война е завършила, и продължава да се бие в продължение на десетилетия.

COLCOA, което значи " Град на светлините, град на ангелите " - прозвищата надлежно на Париж и Лос Анджелис - ще продължи до неделя.
 Кои са най-хитовите филми през идната година? Кои са най-хитовите филми през идната година?
Нека забележим кои са филмите, които почитателите чакат с най-голямо неспокойствие през 2022-ра година. Има ли забавни киноленти, които са сре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР