Разраства се разпространението на COVID-19 в страната и все повече

...
Разраства се разпространението на COVID-19 в страната и все повече
Коментари Харесай

Събират средства за оборудване на отделение за COVID-19

Разраства се разпространяването на COVID-19 в страната и от ден на ден области регистрират инфектирани. Във връзка със заповедта на Министъра на опазването на здравето за подготовка на отделения за лекуване на пациенти, инфектирани с ковид, в „ МБАЛ-Велинград “ ЕООД е належащо преоборудване на болнични стаи. Средствата, нужни за закупуване на инсталация за лекуване на пациентите и персонални защитни средства за медиците, са непостижими за общинската болница.

При разпространяване на инфекциозното заболяване на територията на община Велинград, лечебното заведение би трябвало да бъде изцяло готово да приема и лекува пациенти.

„ МБАЛ-Велинград” ЕООД има незабавна нужда от съоръжение на отделението за уединяване на пациенти с COVID-19 от територията на община Велинград. Предвид клиничната динамичност на инфекциозното заболяване и потребността на пациентите от характерно лекуване, включващо: лекарства, кислородотерапия и други операции със профилирана инсталация, болничното заведение би трябвало да бъде подкрепена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР