Разработен за първи път през 2001 година от аерокосмическия инженер

...
Разработен за първи път през 2001 година от аерокосмическия инженер
Коментари Харесай

Мистериозният електромагнитен двигател на NASA - една крачка по-близо до реалността

Разработен за първи път през 2001 година от аерокосмическия инженер Роджър Шойър, ЕМ Драйв работи като трансформира електрическата мощ в двигателна сила без потребност от гориво като употребява развой, за който доста учени настояват, че нарушава законите на физиката.

Ако се окаже работещ и на практика приложим, този мотор може, на доктрина, да съкрати доста времето за пътешестване до далечни планети, като илюстрация, може да направи пътуването до Марс в границите на три месеца.

Според източници от НАСА, документ, който съдържа подробен дизайн и структурата на мистериозния мотор е минала съществено пиър ревю и е на път да бъде оповестена в близкото бъдеще.

Една от най-големите мистерии към този мотор е неговата декларирана дарба да създаде двигателна сила без да създава никакви изходящи артикули, нещо, което актуалната физика счита за невероятно и което е предиздвикало някои учени да преположат, че в действителност изходящи артикули на този мотор има само че ние просто не разполагаме с технологията да ги засечем.

Авторите на документа настояват, че повода за неналичието на изходни артикули на мотора се дължи на обстоятелството, че фотоните, които се отделят в следствие от работата му интерферират един с различен.

Дали изказванията на създателите са правилни и научно издържани към момента остава да се види.

Източник: Unexplained Mysteries

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР