Разработчиците на Microsoft продължават да подобряват приложението “Фотографии“ в Windows

...
Разработчиците на Microsoft продължават да подобряват приложението “Фотографии“ в Windows
Коментари Харесай

Приложението “Фотографии“ в Windows 11 ще може да поправя дефекти в снимките и да показва слайдшоу

Разработчиците на Microsoft не престават да усъвършенстват приложението “Фотографии “ в Windows 11. Този път софтуерният артикул получи инструмент за премахване на дефектите в изображенията, както и функционалност за основаване на слайдшоу. На този стадий, сходни промени са налични за клиентите на бета-версията на Windows 11 посредством програмата Windows Insider на каналите Dev и Canary.

Новата версия на приложението “Фотографии “ ви разрешава да създавате слайдшоу от изображения с анимирани преходи. Ако е належащо, можете да добавите аудио към слайдовете. „ Това беше най-популярното искане, което получихме от общността при стартирането на новото приложение “Фотографии “ в Windows 11 предходната есен “ – сподели представителят на Microsoft.

Дори в този раздел се появи инструментът Spot Fix, благодарение на който можете да премахнете петна или „ нежелани зони “ от фотографията. Тази функционалност е инструмент за ретуширане, с който можете бързо да подобрите фотографията си. В допълнение, разработчиците върнаха опцията за приплъзване на времевата линия. Това ще улесни потребителите да намират фотоси и други изображения, направени през избрани интервали от време.

В момента всички нововъведения в приложението “Фотографии “ са във фаза на тестване. Очаква се да се появят в стабилната версия на софтуерния артикул в границите на идващите няколко месеца.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР