Разработчиците на Intel почти всяка седмица продължават да усъвършенстват софтуера

...
Разработчиците на Intel почти всяка седмица продължават да усъвършенстват софтуера
Коментари Харесай

Intel пусна драйвера ARC 31.0.101.4953 с корекции на някои грешки и увеличение на производителността

Разработчиците на Intel съвсем всяка седмица не престават да усъвършенстват софтуера на фирмените ускорители.

Вярно е, че за разлика от предходната актуализация, тази версия на драйвера не носи съществени промени в продуктивността на геймърските видеокарти. Компанията този път се е фокусирала върху усъвършенстването на софтуера за настоящите планове. По този метод, в драйвера под номера ARC 31.0.101.4953 бяха поправени неточности, които водеха до вибриране в Starfield и пречеха на рисуването на отблясъци в Alan Wake 2.

Подобренията в продуктивността обаче засегнаха плановете Halo: The Master Chief Collection и World War Z.

Нека напомним, че единствено доскоро по-малко от две седмици Intel пусна драйвера ARC 31.0.101.4952, който усъвършенства продуктивността на видеокартата с до 750%. Това е същинско достижение, което демонстрира, че Intel приема съществено качеството на софтуера и неговите хардуерни устройства имат голям капацитет.

Можете да изтеглите актуализацията от или посредством.

Какви усъвършенствания да очаквате?

Актуализацията на драйвера Intel ARC Game On 31.0.101.4953 WHQL получи следните усъвършенствания в игрите (на базата на 31.0.101.4952:)

Поддръжка на Intel Game On Driver за графичните карти на Intel ;Arc ;A-series за игрите като ‘The Talos Principle 2,’ ‘Robocop: Rogue City,’ ‘Star Ocean II R,’ ‘Call of Duty: Modern Warfare III, ‘ и „ Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. “ Увеличение на междинния FPS спрямо предходните драйвери, в това число до 19% усъвършенстване за ‘The Talos Principle 2’ (DX12) и до 53% в ‘Returnal’ (DX12) при избрани графични настройки. Има и усъвършенствания в продуктивността за доста други игри, в това число Guild Wars 2, Halo: The Master Chief Collection, Sid Meier’s Civilization V, Total War: Warhammer, Lost Ark и други.

Кои са отстранените проблеми?

В Starfield (DX12) може да се появят трептящи цветови изкривявания в небето по време на нощните подиуми. В ‘Alan Wake 2’ (DX12) може да се следи деформиране по водата и отразяващите повърхности. В Halo: The Master Chief Collection (DX11) може да се следи по-ниска от предстоящата продуктивност при потребление на версията на играта за Xbox Game Pass. В ‘World War Z’ (DX11) също може да се следи неприятна продуктивност, когато употребявате версията на играта от Epic Games Store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР