Разпространението на коронавируса и удължаването на извънредната епидемична обстановка в

...
Разпространението на коронавируса и удължаването на извънредната епидемична обстановка в
Коментари Харесай

Национални дни на кариерата ще се проведат във Варна през май

 Разпространението на ковид и удължаването на изключителната епидемиологична конюнктура в страната до 30 април 2021 година попречват 20-ото юбилейно издание на най-мащабното кариерно събитие у нас да се случи, както е било обичайно до момента, през март. 

Организаторите от JobTiger към този момент са подготвени да предложат и на бизнеса, и на търсещите работа или стаж решение, което е съответно на динамично изменящата се обстановка и е в унисон с задачата на компанията да носи добавена стойност на търсещите работа, работодателите и обществото! 

Кариерните конгреси онлайн тази година ще са през май.

Национални дни на кариерата 2021 ще срещне търсещите и предлагащите работа или стаж, както следва: 

Варна – 10 май 2021, Дворец на културата и спорта, зала Младост

Пловдив – 12 май 2021, Пловдивски панаир, Конгресен център

София – 18-19 май 2021, Национален замък на културата, ет. 5

 

Предстоят и събития онлайн в Габрово, Свищов, Велико Търново и Русе, за които сме в развой на търсене на благоприятни условия и конкретизиране на новите дати, за което ще ви осведомяваме скоро! 

Онлайн изданието на Национални дни на кариерата 2021 няма да сменя датата си и ще се организира, както беше планувано, на 8 април на платформата на Brazen Technologies, приета за номер едно в света за виртуални кариерни събития. 

За настояща информация за провеждането на Национални дни на кариерата 2021, можете да посетите уеб страницата на събитието или да се обърнете към екипа на JobTiger на  .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР