Разпродажбите са добра причина да обичаме , особено когато ни

...
Разпродажбите са добра причина да обичаме , особено когато ни
Коментари Харесай

21 рокли от намалението в Zara, които можем да носим и през пролетта

Разпродажбите са добра причина да обичаме, изключително когато ни дават опция да си вземем нещо на добра цена, което можем да носим освен в този момент, само че и през идващия сезон. Ето за какво направихме една селекция от, на които може да не им е точният миг за обличане, само че сигурно още от идващия месец ще имаме задоволително мотиви – даже и поради идващите Свети Валентин и 8 март.

Ние, девойките, може да и сме прочувствени от време на време в покупките си, само че пък от време на време можем да бъдем и много рационални, нали? Особено в такива моменти, когато можем да пазарим малко по-изгодно.

Разбира се, появява се изкушението за повече, в сравнение с са ни нужни, само че пък някоя от тях постоянно може да бъде върната или просто да се трансформира в подарък за най-хубавата ни другарка.

Избрали сме както модели в модерните миди дължини, по този начин и в мини, които в този момент можем да комбинираме с ботуши и, а напролет освен с елегантни обувки, само че и с кецове. А някои от роклите са извънредно бюджетни. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР