Разпродажбите не са приключили напълно и решихме да проверим къде

...
Разпродажбите не са приключили напълно и решихме да проверим къде
Коментари Харесай

24 модни находки от финалните намаления

Разпродажбите не са завършили изцяло и взехме решение да проверим къде какво би ни впечатлило, още повече че цените не престават да понижават и доближават до -70% . Е, не на всички места, само че имаме действителен късмет да открием или за не повече от 20 лева Лятото въпреки всичко е в разгара си и има къде още да бъдат показвани.

Това е моментът да прибавим в дрешника си и някой аксесоар като плетените сандали на или някоя от, за които не сме желали да отделяме прекалено много средства. Да, в сезонните облекла и аксесоари по-трудно влагаме, само че пък пониженията са тъкмо по тази причина. Неудобството е, че може би към този момент няма от вашия размер, само че пък има неща, които стоят още по-добре, в случай че са oversize.

Въпреки че откриваме и много basic неща, на които сигурно ще намерим приложение и след края на лятото. Като двуредния блейзър на Zara, който ще видите в галерията, памучната риза на бяло и синьо от H&M или дънките в светли тонове от. Това се отнася и до кецовете и миди полите и роклите, които сигурно ще намерят място в стайлинга ни и през ранната есен.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР