Разпределителката на националките Лора Китипова говори след успеха на България

...
Разпределителката на националките Лора Китипова говори след успеха на България
Коментари Харесай

Лора Китипова: Можехме да дадем много повече на Световното по волейбол

Разпределителката на националките Лора Китипова приказва след триумфа на България над Казахстан с 3:0, в последния мач от международното състезание в Полша и Нидерландия.

Тя съобщи, че отборът е можел да даде доста повече на международното. Също по този начин разгласи, че най-вероятно това ще бъде последното ѝ присъединяване с националната фланелка.

„ Не ни беше елементарно нито душевен, нито физически. А персонално се усещам извънредно изтощена. Не сме си свършили работата. Не дойдохме да спечелим единствено против Казахстан. Хубаво е, че завършихме с победа, щеше да е още по-зле, в случай че бяхме изгубили. Определено считам, че можехме още доста какво да дадем “, стартира Китиполва.

Волейболистката съобщи, че „ лъвиците “ не са били добре готови от щаба на Лоренцо Мичели за планетарния шампионат.

„ Не бяхме добре готови за това състезание. За мен персонално, аз не съм в най-добата си форма. Не знам каква е повода. Играхме зле, не се получиха нещата. Надявам се отсега нататък да се получават по-добре “, сподели тя.

Националката разкри, че отборът ни е бил доста по-подготвен за мачовете от Волейболната лига на нациите, който се организираха през месец юни.

„ За Лигата на нациите бяхме много по-подготвени. Може би тогава нямаше и такова напрежение, нямаше окачквания към нас. Винаги упованията си оказват въздействие по един или различен метод “, добави Китипова.

Също по този начин волейболистката разгласи, че най-вероятно това ще бъде последното ѝ присъединяване с националната фланелка.

„ Най-вероятно, за мен това ще е финален сезон с национални отбор. Не желая да споделям изрично, само че мисля, че това бе последното ми съревнование “, приключи Лора Китипова.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР