Разнопосочните заповеди на здравното министерство, вместо да донесат спокойствие, сториха

...
Разнопосочните заповеди на здравното министерство, вместо да донесат спокойствие, сториха
Коментари Харесай

Родна адвокатка: Заповедите на здравното министерство внесоха напрежение у хората

Разнопосочните заповеди на здравното министерство, вместо да донесат успокоение, сториха тъкмо противоположното. Това съобщи за Нова тв юрист Мария Петрова, която взе участие в Медицинския съвет към Националния щаб.

Относно заповедите тя сподели: "Не имам вяра това да е най-хубавото, на което са способни сътрудниците, които са ги работили. Въпросите, които обществото си задаваше - какво значи двама възрастни, мога ли да мина през парка, коя хоспитализация е планова, за какво не можем да вършим инвитро и трансплантации, за какво сутринсме с маска, а вечер - не... Всички тези неща не трябваше да стават по този начин ".

Адвокатката посочи, че съгласно нея хората, ангажирани в страната да се оправят с рецесията, би трябвало да покажат отдаденост. Тя съобщи убеденост, че те въпреки всичко ще го сторят.

"Съвсем изрично и уверено стоя зад думите си, че има проблем със заповедите, издавани от здравното министерство в изключителната обстановка. Всички се борим да подобрим обстановката и считам, че всевъзможни спорове са неприемливи, защото всяват в допълнение напрежение и не оказват помощ на хората, които желаят на практика решения от държавната власт ", изясни юрист Петрова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР