Разнопосочните информации за шанса Кубрат Пулев да се бие за

...
Разнопосочните информации за шанса Кубрат Пулев да се бие за
Коментари Харесай

Кобрата осуетява реванша AJ-Руис, ще се бие за световна титла

Разнопосочните информации за шанса Кубрат Пулев да се бие за международната купа във версия IBF на професионалния бокс не престават. След като точно от федерацията оповестиха, че не възнамеряват скоро наложителна отбрана на колана на новия си първенец Анди Руис, в този момент се появи тъкмо противоположната вест.

По принцип боксьорът, който лиши всички трофеи на хегемона Антъни Джошуа, би трябвало първо да пази оценката си във версия WBO. Там кандидатите са Олександър Усик и Дилиан Уайт. И двамата обаче са клиенти на импресариото Еди Хърн, който се грижи и за Джошуа, а съгласно авторитетното издание World Boxing News, мениджърът желае да контракти само реванш на AJ с Руис от своите клиенти.

Това може още веднъж да изведе на напред във времето IBF, които да подбуден американския боксьор с мексикански генезис да води първо договаряния с Кобрата за насрочване на отбраната на купата в тази версия. Българинът е наложителен кандидат.

Изднието чака тези договаряния да стартират напълно скоро и подобен мач да се организира в обозримото бъдеще. Дори упованията са поради него да се забави реваншът сред Руис и Джошуа, който и двамата си дадоха обещание още на кръга при изненадващата загуба на британеца в Ню Йорк на 1 юни.

Така в Съединени американски щати чакат още при започване на есента Пулев да има опция да се бие за международната купа против Анди Руис, до момента в който договарянията за борба на новия първенец в професионалния бокс с Джошуа за нов мач са за дата не преди края на ноември и началото на декември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР