Разнообразието в спалнята е страхотен начин да запазите сексуалния си

...
Разнообразието в спалнята е страхотен начин да запазите сексуалния си
Коментари Харесай

39% от жените тайно мразят тази секс поза

Разнообразието в спалнята е страховит метод да запазите половия си живот. Оказва се въпреки всичко, че има една поза, която цели 39% от дамите безусловно ненавиждат и в случай че я ползват в спалнята, то това е от чист алтруизъм.
Може да си мислите, че ездачката, която е с тил към колегата е същинско занимателно премеждие, само че очевидно дамите изобщо не са на това мнение. Те ненавиждат тази неуместна поза.
Въпреки че с помощта на нея, може да бъде подтиквана G-точката на дамата, то това очевидно няма кой знае какво значение за представителките на нежния пол.
А коя е обичаната секс поза на дамите? Въпреки че голяма част от дамите са дали своят вот за кучешката, то любимецът въпреки всичко е различен.
2827 дами, на възраст от 18 до 34 години са дали своят вот, че обичаната им позиция в леглото е мисионерската. Тя печели първото място с цели 30.90% от гласовете им. Според половите специалисти дамите получават най-голямо наслаждение тъкмо от тази позиция.
Все отново измежду позите, с помощта на които дамата най-лесно може да доближи до оргазъм, се подрежда ездачката. Просто при нея представителката на нежния пол може да управлява скоростта и дълбочината.
Освен това тази поза разрешава елементарен достъп до клитора й, което в допълнение може да помогне за достигането до оргазъм. Тази поза е една от най-хубавите за изгаряне на калории, колкото и неуместна да е съгласно дамите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР