Разнобоят на необузданото его и налагането на гледна точка между

...
Разнобоят на необузданото его и налагането на гледна точка между
Коментари Харесай

Д-р Канов: Необузданото его и налагането на гледна точка причинява разнобой между ПП и ДБ

Разнобоят на необузданото его и налагането на позиция сред Политическа партия и Демократична България няма да им попречи да вземат значими решения за страната. Човек не може да реализира нищо, в случай че не преодолее себе си виждайки, че води нещата към невъзможност.

Това сподели психиатърът доктор Любомир Канов за " Офанзива " по Нова нюз.

По думите му президентът Радев съставлява непознати ползи, които целят дестабилизация у нас, бих оспорил достоверността на решенията му. " Те могат да имат разнообразни претекстове и небосвод. Беше несвоевременно да бъде свикано Народното събрание тъкмо в Страстната седмица. Всеки, който подценява растежа на " Възраждане " бърка, не са стигнали тавана си ", уточни той.

Според него най-плашеща е девалвацията на думите на политиците - казаното неотложно бива анулирано или непотвърдено, посредством изказвания, които се хвърлят в общественото пространство без необикновен срам, с цел да бъдат опровергани на идващия ден. " Пример е въпросът със самолетите МиГ-29. Липсата на консистентност на думите и личностите основава обезпокоителен безпорядък в цялата политическа конюнктура. Егото е несвоевременно, следя провинциална незрялост в политиката. Добре е политиците да имат самообладание и да демонстрират мъдрост. Диалогът е дарба да се поставиш на мястото на другия, да допуснеш, че има и различен човек, който е с равностойни на теб права и възгледи. Така да си в положение да коригираш своята позиция. Когато двама се бият, това е опит за надделяване. Не съм забелязал у нас да има висока просвета на разговора, както на политическо, по този начин и на битово равнище ", съобщи още психиатърът.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР