Размишленията са излишни: Денят носи невиждан късмет на тези зодии.

...
Размишленията са излишни: Денят носи невиждан късмет на тези зодии.
Коментари Харесай

Размишленията са излишни: Денят носи невиждан късмет на тези зодии

Размишленията са непотребни: Денят носи невъобразим шанс на тези зодии. Това предсказва хороскопът за днешната октомврийска неделя. Какво още вещаят звездите за вас, вижте:
Овен
Днес непотребните размисли за смисъла на Вашето взаимно съществуване, могат единствено да Ви разочароват. Умът и сърцето очевидно ще водят война и по тази причина звездите Ви поучават, да се вслушате точно в сърцето, а мозъкът да оставите да помълчи. Днес никой за нищо не го пита…
Телец
Денят е доста подобаващ за вътрешна работа над себе си и за разбор на своите чувства. Днешните събития ще оставят дълбока диря във Вашето прочувствено положение, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна конюнктура. Не са желателни разтърсвания. В професионалната сфера може да се занимавате със съществени неща, както и да водите договаряния. Романтичните връзки ще бъдат наситени с приятни усеща.
Близнаци
Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.
Рак
Семейните работи могат да са доста комплицирани и забъркани, само че това няма да Ви попречи, да вземете присъединяване в тях. Възможно е да съумеете да решите някогашен проблем, който от от дълго време непрекъснато сте изолирали. Звездите са решили напълно да се занимаят със обстановката в дома и фамилията Ви, и по тази причина те ще Ви подарят опция да влезете в ролята на медиатор в комплицирана задача. Благодарение на това ще съумеете да уговорите всеки човек на каквото Ви е комфортно. Защо пък да не употребявате този късмет, с цел да помогнете на някого да заличи отдавнашни рани? Нали и сами го желаете?…
Лъв
В този ден би трябвало да се опасявате от всички представители на противоположния пол,отговарящи на Вашите условия за външна прелест като цяло, и хубост – в частност. Те могат дори със самото си битие да Ви накарат да се замислите, до какъв брой Вашата половинка се явява за Вас точния избор.
Дева
Отлично умеете да вършиме много неща. С наслаждение може да се занимавате с тенис на маса, картография, колекциониране на покезни изречения на непознати езици, умеене да разделите цялото на равни елементи, предсказание на бъдещето въз основа на уроците на предишното. … Това, в което сте най-хубави е, че умеете да поддържате връзки с хората, които не са Ви безразлични, и да употребявате за задачата най-необичайни и удивителни способи.
Везни
Понякога измененията стават постепенно, а се случва и по този начин, че наподобяват на гръмотевица и за един момент прекатурват целия Ви живот. Но всички тези промени стават единствено с помощта на Вас, тъй че си спомнете за това, в случай че ненадейно през днешния ден Ви се стори, че всичко е станало прекомерно скучно. Може да измененията всичко, което Ви е угодно, в случай че сте настойчиви и смели. Когато влизате някъде, направете по този начин, че Вашето посещаване да бъде видяно от всички – без значение дали благодарение на думи, дейности, или с външен тип.
Скорпион
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат много просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или страдание. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е доста значимо.
Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?
Козирог
Около Вас ще витае ентусиазъм, което ще възникне от най-неочакваните и удивителни източници. Прекрасното надълбоко небе и завладяващите звуци на природата разсънват у Вас поета, само че не се учудвайте, в случай че през днешния ден се вдъхновявате от ритъма на пътното придвижване, или на симетрията на тавана в магазина за хранителни артикули. На мозъкът Ви е нужна стимулация, и той я намира във всичко, което Ви заобикаля. Отпуснете се и изживейте наслаждение от този непредвиден метод да се гледа на нещата.
Водолей
За да съумеете да получите през днешния ден нещо от своя обичан човек, ще се наложи да поиграете на развалена плоча. Това ще рече, че ще се наложи безпределно да повтаряте една и съща молба, дружно с едни и същи причини. Да, това безпределно ще го нервира, само че ще постигнете резултата на капката, която реже камъка.
Риби
След продължителния интервал на блъсканица и хаос Ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР