Размерът на щетите, нанесени на в резултат на обстрела от

...
Размерът на щетите, нанесени на в резултат на обстрела от
Коментари Харесай

Щетите за Газа от израелски удари достигат 244 милиона долара

Размерът на вредите, нанесени на вследствие на обстрела от Израел, доближава 244 милиона $, заяви държавното управление на крайбрежния анклав, предава ТАСС.
" Общият размер на вредите в Ивицата Газа, породени от израелските бомбардировки от 10 май, доближи 244 милиона $ ", цитира управляващите палестинската радиостанция " Дуня Ал Ватан ".
 По острието на бръснача в Газа: Може ли Русия да балансира положителни връзки както с Израел, по този начин и с Палестина? По острието на бръснача в Газа: Може ли Русия да балансира положителни връзки както с Израел, по този начин и с Палестина?
Благодарение на районното си въздействие и на доверието и от двете воюващи страни, Москва вижда себе си в неповторима позиция да повлияе на...
По-рано Министерството на благоустройството и жилищното строителство на крайбрежния анклав осведоми, че вследствие на ракетни и, над 800 жилищни здания са изцяло унищожени, а към 10 000 други са отчасти унищожени.
Правителството на бранша отхвърли информацията за отварянето на контролно-пропускателния пункт от израелските управляващи за доставка на гориво до крайбрежния анклав.
" Докладите на окупационните управляващи на Израел за отварянето на контролно-пропускателния пункт са подправени: в Ивицата Газа не е доставено гориво, " се споделя в известието.
В понеделник „ Дуня Ал Ватан “, базирайки се на централата на граничните пунктове на палестинския анклав, осведоми, че Израел има намерение да отвори във вторник един от пунктовете на границата с Газа, с цел да достави там гориво за единствената настояща електроцентрала. По-късно „ Таймс оф Израел “ заяви, че израелското военно и политическо управление към момента не е решило дали да отвори контролно-пропускателния пункт „ Керем Шалом “ на границата с Ивицата Газа. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР