Различните зодиакални знаци имат съвсем различно отношение към храната. За

...
Различните зодиакални знаци имат съвсем различно отношение към храната. За
Коментари Харесай

Зодиите, които обичат да си похапват

Различните зодиакални знаци имат напълно друго отношение към храната. За някои това е просто обикновен развой, скучна ежедневна нужда. А други знаят по какъв начин да получат огромно наслаждение от храната. След това, несъмнено, би трябвало да се оправят с непотребното тегло, само че това не е толкоз огромна цена за тези приятни страсти, които носи вкусна торта или не по-малко вкусна пица. Вижте кои зодиакални знаци обичат да ядат доста!

Скорпион
Ако Скорпионът е доста ангажиран и покрит с проблеми, тогава той ще яде цялостен месец юфка или разтворима каша, неща, които се подготвят бързо. Но когато този интервал премине - този знак ще се отдаде напълно на неприятните си привички. И лакомията надалеч не е най-лошият измежду тях. Скорпионите обичат да пият, да пушат, само че храната е нещо, без което не могат. Особено в случай че е калорична.

Водолей
Водолеите ядат всичко. Като цяло за тях е обикновено да отидат даже до Китай и да си поръчат печени хлебарки там. И наложително ще създадат видео, с цел да шокират приятелите си. Обикновено Водолеите вършат всичко, с цел да провокират избрани страсти и реакции в другите. Вкусовите рецептори с ниска сензитивност и ефикасното храносмилане им разрешават да се оправят с всичко, в това число с бързото хранене.

Близнаци
Те просто се нуждаят от доста сила, с цел да могат да работят пълноценно. И за това би трябвало да ядат доста. Има единствено няколко представители на тази зодия, които могат да намерят баланс сред храната, която гълтам и разхода на калории... Така че измежду Близнаците има доста дейни, енергични и радостни хора с наднормено тегло. Те обаче въобще не са загрижени за усещането, което вършат на другите.

Везни
Животът на Везните е непрекъсната битка сред желанието да хапнат нещо вкусно и нуждата да поддържат хубаво тяло. Така че съвсем постоянно се подлагат на някакви диети. Но когато не са на режим, могат да изядат няколко порции едновременно, без даже да се замислят.

Риби
Истината е такава - Рибите обичат да си хапват и то по доста. Но те са извънредно придирчиви в храната - държат се като същински гурмета. В допълнение, усетите им са доста нестабилни и това се вижда в ястията, които сами подготвят. Да си кажем почтено, най-добре е да не готвят у дома.

Дева
Девата яде по-малко, защото самоконтролът в този зодиакален знак е на най-високо равнище. Но обича да си хапва постоянно. И то в скъпи заведения, където ще сервират храната по хубав метод. Така Девата ще се любува на всяка хапка, написа iwoman.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР