Различните хора имат различни стремежи, цели и желания. Някои намират

...
Различните хора имат различни стремежи, цели и желания. Някои намират
Коментари Харесай

Според датата на раждане и Северния възел: коя е мисията ви в живота

Различните хора имат разнообразни желания, цели и стремежи. Някои намират задоволство в материалните богатства, други в професионалните триумфи или пък в сантименталните връзки.

Все отново постоянно ни се случва да се лутаме и чудим каква тъкмо е нашата роля в живота. Ако ви е мъчно да определите какво значи триумфът за вас, северният възел в наталната ви карта може да даде отговорите, които търсите.

За разлика от другите аспекти на вашата рождена карта, вашият Северен възел не е небесно тяло. Вашите Северен и Южен възел са точките, където орбитата на Луната и равнината на еклиптиката се събират по време на вашето раждане.

Заедно те описват историята на пътуването на душата ви през всеки живот, който сте живели до момента. Вашият Южен възел показва това, което сте били в предишния си живот, до момента в който вашият Северен възел е това, което би трябвало да станете в този.

Накратко Северният възел разказва към какво би трябвало да се стремите, до момента в който вашият Южен възел разкрива качествата, които би трябвало да преодолеете.

Когато откриете зодиакалния знак, в който е вашият Северен възел, ще откриете всички красиви и овластяващи качества, които би трябвало да развивате. В началото те може да ви изненадат и да наподобява, че не са ви присъщи. Но точно те ще ви донесат благополучие, развиване и възприятие за пълноценност.

Вашия Северен възел 

Добре е да се стремите да възприемете мощните атрибути на вашия Северен възел, до момента в който работите върху отдалечаването от негативните атрибути на вашия Южен възел. В галерията разберете каква е вашата задача в живота и по какъв начин можете да я осъществите съгласно знака в Северния ви възел:
 Какво разкрива вашият Северен възел за задачата ви в живота  Какво разкрива вашият Северен възел за задачата ви в живота  Какво разкрива вашият Северен възел за задачата ви в живота  Какво разкрива вашият Северен възел за задачата ви в живота
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР