Различни таблоиди избраха най-секси и най-успешните жени на планетата през

...
Различни таблоиди избраха най-секси и най-успешните жени на планетата през
Коментари Харесай

Класация: Ето ги най-секси жените за 2017 г.

Различни таблоиди избраха най-секси и най-успешните дами на планетата през миналата година. Изборът, несъмнено, е много сложен, тъй като всеки от тях им разнообразни усещания за хубост. Представяме ви ранглиста на РЕН ТВ за най-сексапилните девойки от целия свят.
Пиа Алонсо Вурцбах, модел

Момичето завоюва короната преди две години на състезанието " Мис Вселена " във Филипините. Сега Пиа работи като модел и актриса.



Емилия Кларк, актриса

Британската кино актриса Емилия Кларк завоюва популярност след ролята си в поредицата " Игра на тронове ", където момичето играе една от главните функции.



Адриана Лима, модел

Супермоделът работи с най-хубавите международни организации и съставлява Виктория Сикретс.

Адриана е на второ място в листата на " Форбс " измежду най-високоплатените модели. За една година тя печели повече от 9 милиона $.



Приянка Чопра, актриса

Известната актриса на индийския Боливуд е и " Мис Свят 2000 ". Тя е включена в класациите на задгранични изявления повече от един път като най-очарователната хубавица от Азия. Миналата година Чопра взе участие в американската драма Quantico.



Амбър Хърд, актриса

Американската актриса стана известна след снимането във кино лентата " Never Give Up. " През 2015 година Амбър Хърд става брачна половинка на холивудската звезда Джони Леп, само че скоро по-късно двойката се разпада.



Пикси Лот, певица

Момичето призна, че нейният жанр на осъществяване се е появил под въздействието на работата на Уитни Хюстън. " Маma Do " донесе популярност на певицата през 2009 година. Шест от компактдисковете й бяха измежду първите 10.



Дипика Падуконе, актриса

Друга боливудска актриса бе включена в листата на най-красивите и сполучливи дами в света. Елегантна и секси, Падуконе не излиза от описите с най-красивите девойки в Индия. Наскоро й бе препоръчано да играе значима роля в продължаването на кино лентата " Трите Х ". Ролята на един от персонажите още веднъж отиде при Вин Дизел.



Им Джи-ах (Нана), певица, актриса

Момичето се появява в няколко кино лентата в Китай, а също по този начин пее в известна момичешка група. Две години поред тя беше в ТОП 100 хубавици на годината. Тази година тя бе поканена да простреля новия сезон на " Real Men ".



Лизa Соберано, актриса

Американска актриса от филипински генезис играе доста функции в телевизионни драми и филми. Лиза също работи в региона на модaта. Сега момичето стреля в сантименталния ефирен сериал Dolce Amore.



Селена Гомес, певица, актриса

Едно момиче, което стартира кариерата си в тийнейджърски филми за канала на Дисни, през днешния ден заема водещата позиция в тази ранглиста. Неизвестна за всички, Селена се трансформира от една сладка ученичка в секси актриса. Тя освен взе участие във филми, само че също пее, написа песни и музика и създава лична линия за облекла.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР