Различен тип тренировки, иновации и приспособяване. Това са част от

...
Различен тип тренировки, иновации и приспособяване. Това са част от
Коментари Харесай

Григор Димитров: Живеех ден за ден, но вече си казвам - о, Боже! Връщам се на турнир

Различен вид тренировки, нововъведения и пригаждане. Това са част от нещата, с които Григор Димитров може да се похвали в този момент. Най-добрият ни тенисист направи особено включване за Tennis Chanel, в което описа за живота под карантина, разкри любопитни елементи от всекидневието си и се върна към най-големия си триумф в кариерата.

“Всичко мина прелестно през последните три месеца в Калифорния. Толкова време съм бил тук, тъй че най-после взех решение просто да си остана. Взех си и някоя седмица отмора и се любувах на всичко отвън тениса “, сподели Григор. “Прекарах много време и на корта и имах време да работя върху някои аспекти от играта ми. Миналата година бях контузен по това време и нямаше по какъв начин да упражнявам. Малко по малко се приспособих към изискванията по време на карантина. Живеех ден за ден. Правех доста извършения във фитнеса, тъй като желаех да остана във форма. Обичам да провокирам себе си. Интересни времена бяха “.

Димитров продължава да поддържа форма в Сан Диего и към този момент играе на червени кортове като подготовка за Adria Tour. Първата ни ракета прекара над два месеца в Калифорния поради пандемията от ковид, като двамата с треньора му Крис Гро се приготвят дружно и скоро би трябвало да се върнат в Европа, където някогашният №3 в света да взе участие на първото си съревнование от март насам. “Най-трудното нещо беше да не знаеш какъв брой тъкмо да тренираш, за по кое време да си подготвен. За какво тъкмо да се готвиш. С треньора ми седнахме и просто се разбрахме да бъдем умни в тренировките, а не да прекаляваме, тъй като аз преди правех тъкмо това “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР