Разкритията за поръчковите им безобразия са докарали до истерия Агнешките

...
Разкритията за поръчковите им безобразия са докарали до истерия Агнешките
Коментари Харесай

"Агнешките главички" озверяха! Сайтът на глашатайката на Костов призова дядо Коледа... да гърми по списък!

Разкритията за поръчковите им безобразия са докарали до нервност " Агнешките главички " и обслужващите ги медии. В една от тях, която се управлява от персоналната глашатайка на Иван Костов - Стоянка Георгиева, са озверели до краен лимит. Лицето на грантовата медия Полина Паунова е отправила следния апел:

" Мили дядо Коледа, можеш ли вместо да ми носиш дарове тая година, да ти дам един лист? Така и по този начин влизаш в хорските къщи неусетен, какво пречи да гръмнеш няколко души? "

За сходно обръщение е нужна незабавната интервенция на психиатър!

Нищо чудно пионките на олигархията да сграбчен по един нож и да влетят в домовете на неуместните им, в случай че дядо Коледа не извърши желанието на Паунова.

Интересно дали момичето на Стоянка Георгиева е адресирало писмото си до положителния дъртак от Лапландия или до крадливия дъртак от " Драгалевци ", които е неин нравствен лидер.

Далеч по-добре ще е старецът от " Драгалевци " да развърже чувала с пачките от приватизацията и да подслади правилните си джуджета! Защото за тях християнските празници са небивалици, а фамилните полезности - досадна отживялост.

Старецът от " Драгалевци " ги е възпитал също като него да се кланят на финикийските знаци. И е добре да им отпусна малко от тях, с цел да не създадат някоя пакост!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР