Разкритието, че корупцията в България по време на борещите срещу

...
Разкритието, че корупцията в България по време на борещите срещу
Коментари Харесай

Виктор Димчев за скочилата корупция по времето на Радев: Защо се учудвате? Управлява ни несъществуваща партия, подкрепена от олигарси, откраднали милиарди през банки и талончета

Разкритието, че корупцията в България по време на " борещите " против нея две служебни държавни управления на Румен Радев е отбелязала растеж, съгласно най-новия отчет на Световния корупционен барометър " Трансперънси интернешънъл ", към този момент повлече отзив в обществените мрежи.

Както ПИК заяви по-рано през днешния ден, по отношение на миналата 2020 година, страната ни е влошила позицията си в световната ранглиста с две места и от 76-то, към този момент е на 78-о място.

" Невероятно е, че година и половина след гневните антиправителствени митинги, които де факто блокираха България през 2020-та, след 9 месеца ръководство на прогресивните сили, България в действителност " пада " в една от влиятелните ранглисти за " чувството за корупция ".
свързани новини124852преди 9 часа
Ако се чудите за какво България вместо да качва места в тази ранглиста, откакто революцията победи, може би е добре да отбележите, че сме ръководени без годишен бюджет от несъществуваща партия, подкрепена от част от локалните олигарси, освен това такива, откраднали милиарди през банки, талончета и какво ли не. Почтено ми е ".

Това написа преди минути в обществените мрежи Виктор Димчев за скочилата по времето на Радев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР