Разкрита е грандиозната манипулация за госпожата“, която била снимала шкафчето

...
Разкрита е грандиозната манипулация за госпожата“, която била снимала шкафчето
Коментари Харесай

Разкрита е лъжата за „госпожата“, снимала шкафчето с пачките. Друга е

Разкрита е грандиозната операция за „ госпожата “, която била снимала шкафчето на премиера с пачките евро, кюлчетата злато и револвера. Втори ден, след неговото изказване в Търговище, издания от медийния свинекомплекс на Пеевски бълват обвинявания против съответна жена, брачна половинка на прочут предприемач, станал обект на прокурорски обвинявания.
Същият е свързван с президента Румен Радев и предприемача Васил Божков. Това е задачата на дейното мероприятие – да се насочи публичното внимание към тези хора и президентът да бъде упрекнат, че е провел навлизане в персоналното пространство на премиера и по този метод е заплашил неговата сигурност. Това кометира пред Фрог нюз източник, еднообразно непосредствен до лицата, забъркани в абсурда.

Още два самостоятелни източника удостоверяват, че „ хубавата госпожа “ е напълно друга жена и тя е известна на Борисов, както и на доближени от неговия кръг за игра на карти. Съпруга е на негов другар – най-малко е бил подобен до наскоро, - и за тази връзка се приказва от дълго време в някои среди. Известно лице е.

Целта на офанзивата против брачната половинка на предприемача Бобоков е да се отклони вниманието от брачната половинка на различен предприемач, тъй като в случай че това се разкрие, абсурдът ще е голям.

Винаги се е знаело, че рано или късно половите похождения на Борисов, ще му докарат големи неприятности. Много постоянно той е пренебрегвал всевъзможни задръжки, другарства и протоколни правила, с цел да задоволи свои прищявки по „ тънката “ част.

Да, Бойко Борисов знае тъкмо коя е дамата, която го е снимала, знае за какво го е направила и че може да го изнудва. Това е мнението на източниците, които разясниха подправения скандал, който се пробват да разпалят самият министър председател и медиите от свинарника. Според тях има огромна възможност с този и сходни компромати лицата, употребяващи Движение за права и свободи за персонални цели, да си обезпечават поддръжката на Борисов за експертен кабинет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР