Разкриха организирана престъпна група за износ на стоки с възможна

...
Разкриха организирана престъпна група за износ на стоки с възможна
Коментари Харесай

Разбиха престъпна група, главният секретар пристига в Пловдив

Разкриха проведена незаконна група за експорт на артикули с допустима двойна приложимост, оповестиха от прокуратурата.  Днес основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев идва в Пловдив, където от 16 часа, ще бъде извършен взаимен брифинг на Окръжна прокуратура – Пловдив и Министерство на вътрешните работи по отношение на осъщественото закононарушение, за което има и арестувани лица.
Прочетете още
В брифинга ще вземат участие още Мария Павлова, заместник-главен прокурор, Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Пламен Тончев,  ръководител на Държавна организация „ Национална сигурност “, и Ваня Христева, областен прокурор на  Пловдив.

Според уеб страницата на Европейския парламент произведение или технология с двойна приложимост нормално се употребяват за цивилен цели и не са предопределени за военна приложимост, само че евентуално биха могли да имат военно приложение, или да се употребяват за произвеждане на военни произведения. Те са разказани като  представляващи опасност за публичната сигурност и човешките права, за които се изисква позволение за експорт.

  Очаквайте детайлности!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР