Разкриха лаборатория за синтетични наркотици в Бургас, съобщиха от МВР.

...
Разкриха лаборатория за синтетични наркотици в Бургас, съобщиха от МВР.
Коментари Харесай

Разкриха лаборатория за синтетични наркотици в Бургас

Разкриха лаборатория за синтетични опиати в Бургас, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. От извършени общо 4 инспекции са арестувани четирима души.

От бургаското Първо районно управление (на МВР) са направили претършуване в дома на 32-годишен мъж от регионалния град. Там разкрили, че една от стаите е обособена като лаборатория за синтетични опиати. Иззети са прекурсори за произвеждане на пико, блистери с хапчета, колби, епруветки, червен фосфор; полиетиленови бутилки, свързани в система с маркучи, разнообразни химически субстанции - солна и фосфорна киселина, основи, кореселин, електронна везна и други

Намерени са също няколко топчета метамфетамин. Мъжът е арестуван за 24 часа.

В същото време в Поморие при инспекция на две жилища са конфискувани 600 г канабис на съцветия. Жилищата са населявани от 29-годишен престъпно проявен помориец. Той е отведен в ареста за период до 24 часа.

При друга инспекция в Созопол е претърсена стая на 32-годишна престъпно проявена локална жителка , където са открити канабис и метамфетамин, разпределен в пликове. Жената е арестувана.

В ареста попаднал и 27-годишен мъж, откакто в дома му в ж.к. " Меден рудник " служители на реда от Четвърто районно управление (на МВР) разкрили метамфетамин, марихуана и прекурсори за произвеждане на метамфетамин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР