Разковничето за акцията на Европейската прокуратура, ДАНС и ГДБОП в

...
Разковничето за акцията на Европейската прокуратура, ДАНС и ГДБОП в
Коментари Харесай

Разковничето за акцията срещу ТЕЦ-овете у нас

Разковничето за акцията на Европейската прокуратура, ДАНС и ГДБОП в ТЕЦ-ове у нас би трябвало да се търси в правосъдната система и изпълнителната власт. Такова мнение изрази в студиото на „ Здравей, България ” енергийният специалист Красимир Манов. Според него става въпрос за грандиозна машинация и обезпечаване на „ чадър ”.

„ Както се споделя кучето е заровено доста по-дълбоко. Търговия с парникови газове и въглеродни излъчвания – става въпрос за милиарди на година. Всеки, който излъчва такива излъчвания, би трябвало да си купува въглеродни квоти, които бяха 10-15 евро преди. Миналата година междинната им цена е сред 80 и 100 евро за звук. Става въпрос за голямо укриване на въглеродни излъчвания. Дори не са издавани фактури на физическите лица. Говорим за един от най-приближените хора на властта през всичките години. Логично е да си зададем въпроса за какво прокуратурата и държавното управление са проспивали това. Има сигнали, отиват в съда и всички каузи против Ковачки падат. Огромен чадър, който се реализира изцяло – в правосъдна система, прокуратура, изпълнителна власт ”, разяснява Манов. По думите му това е „ върхът на айсберга ”.

„ По-надолу стои търговията с ток. Става въпрос за мним експорт. Дано Европейската прокуратура се заеме с този въпрос. Преди време един човек, който дълги години е работил в разузнаването, ми сподели: „ Г-н Манов, от всички пари от Европа, които влизат в България, половината, непосредствено през компании близки до Движение за права и свободи, отпътуват за Русия. Останалото се разделя сред двата клана на двамата, които дълги години управляваха България – Делян Пеевски и Бойко Борисов ”, сподели още енергийният специалист.

По думите му следствията от тези спецакции може да бъдат съществени. „ Възможно е Европа да наложи наказания на България. Въпросът е до каква степен ще стигне това следствие “, посочи Манов.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР