Разхождащ се човек откри тялото на 2-годишния Емил от Франция

...
Разхождащ се човек откри тялото на 2-годишния Емил от Франция
Коментари Харесай

8 месеца по-късно и след мащабни операции: Откриха тялото на 2-годишния Емил

Разхождащ се човек откри тялото на 2-годишния Емил от Франция - 8 месеца по-късно и след огромни издирвателни интервенции. Момчето изчезна, до момента в който е на посетители на баба си и дядо си в планинското село Льо Верне.

Само преди дни органите на реда изолираха всички поданици на обитаемото място поради симулация, която да възпроизведе последните моменти, в които момчето е забелязано.

През юли 2023 година единствено за малко бабата и дядото на Емил го губят от взор. А когато поискали да го качат в колата си, него към този момент го нямало. Още в първите акции по издирването му повече от 800 служби за незабавна помощ са мобилизирани в търсенето на детето.

Само фамилията и определени поданици могат да вземат участие във възобновяване на събитията в деня на изгубването на детето

Прокуратурата на Екс ан Прованс оповестява тъжната вест през днешния ден, предават френските медии. В събота жандармерията е била осведомена, че край планинското село Ле Верне са открити кости.

Според френски отчети, човек, който се е разхождал в района, инцидентно е разкрил останките на детето. Причината за гибелта на Емил към този момент не е известна.

Според френския вестник Le Figaro костите са открити покрай селце на към километър по права линия от региона, който е бил претърсван месеци по-рано.

То е изчезнало в малко планинско село със 125 поданици

Генетичният разбор, направен от френски следователи, разкрива изрично, че откритите кости на Емил. Ще бъдат направени изледвания, както и нови претърсвания на мястото.

Случаят с изчезналото 2-годишно дете получи отзив и прочувствени реакции в доста европейски страни.

В деня на изгубването му – на 8 юли 2023,  двама очевидци го бяха видели да бяга по улица в Льо Верне.  Тогава органите на реда предизвестиха, че заплахата за живота на Емил е огромна – поради възрастта му и горещините от 35 градуса.

Полицията неведнъж претърсваше региона в продължение на месеци с огромен контингент. Емил беше издирван с кучета, дронове и хеликоптери.

„ Льо Верне е малко селце с към 20 къщи, всичко тук се вижда. Може детето да е минало известно разстояние, да се е изгубило или скрило “, разяснява кметът Франсоа Балик през юли 2023 година

Дълго време родителите на детето с аутизъм не знаят дали то към момента е живо

По време на симулацията селото остана изцяло блокирано. Всеки, който искаше да пробие блокадата или да пусне дрон над региона, рискуваше санкция. Само фамилията и определени поданици можеха да вземат участие във възобновяване на събитията и да пресъздадат деня хронологично.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР