Разград. Бюлетините, с които жителите на област Разград ще гласуват

...
Разград. Бюлетините, с които жителите на област Разград ще гласуват
Коментари Харесай

Разпределиха бюлетините за вота на 21 ноември на общините

Разград. Бюлетините, с които жителите на област Разград ще гласоподават на 21 ноември на втория тур на изборите за президент и вицепрезидент, дойдоха през днешния ден в Областната администрация,съобщиха от Областната администрация.

Те бяха разпределени на общините дружно с изборните бумаги. Бюлетините бяха доставени под защита и с пломбиран камион. Пломбите от профилирания автомобил бяха свалени в наличието на регионалния шеф Иван Борисов и ръководителя на РИК Хубан Соколов. По същия ред на 18.11.2021 година /четвъртък/ бяха доставени изборните бумаги, които бяха съхранявани под денонощна полицейска защита в Областна администрация. Общинските администрации ще разпределят бюлетините и изборните бумаги по изборните секции на 20.11.2021 година /събота/.
Общият тираж на доставените бюлетини е 136 000. Секциите с над 300 гласоподаватели в региона са 167. В тях ще се гласоподава напълно машинно, като хартиените бюлетини ще бъдат употребявани единствено при възможни проблеми с устройствата. Секциите с под 300 гласоподаватели в района са 20. В тях ще се гласоподава единствено с хартиени бюлетини. Подвижните секции са общо 41. От тях по 10 са в Исперих и Кубрат, в Самуил са 9, в Лозница – 5, в Завет – 4, Цар Калоян – 2 и в Разград – 1.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР