“Разговорите с ПП за местна власт не са започнали и

...
“Разговорите с ПП за местна власт не са започнали и
Коментари Харесай

ДБ и Промяната още не са обсъждали имена за местните избор...

“Разговорите с Политическа партия за локална власт не са почнали и са надалеч от всякаква конкретика. Не сме коментирали имена ”. Това съобщи Христо Иванов на ексклузивен брифинг в Народно събрание.

“Насилственото вкарване на ИК, макар че проявихме диалогичност и искахме основаването на комисия, потвърждава потребността от кабинет на малцинството ”, акцентира водачът на Демократична България. “Нинова през вчерашния ден излезе и сложи три въпроса на парламентарната естрада, само че не даде отговор. Нека да мислят хартиената коалиция до каква степен ще се стигне ”.

По отношение на стрелбата против български клуб в РСМ, Иванов посочи, че европейската интеграция ще премине през зачитането на правата на българското малцинство в Македония. “Ние няма да оставим българите там на произвол ”, акцентира още Иванов.

Мартин Димитров пък разяснява, че България е на шесто място в Европейски Съюз по висок предел за регистрация по Данък добавена стойност.

От 1 януари 2023 година се усилва минималният предел за регистрация по Данък добавена стойност от 50 000 на 100 000 лева Така ще има малко администрация, по-голям късмет за дребния бизнес, понижаване на административната тежест, разяснява Димитров.

Решението е признато на съвещанието на Съвет “ Външни работи ” извършено на 14 и 15 ноември 2022 година и е оповестено в Официалния вестник на Европейски Съюз на 15 ноември тази година.

Това е образец, че като имаш значими цели, не е значимо какъв брой огромна е страната ти. Благодаря и на Политическа партия, по тази причина че дадоха своята поддръжка, добави Димитров. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР