Разговорът за с миньорите, касаещо въглищните централи, е политизиран и

...
Разговорът за с миньорите, касаещо въглищните централи, е политизиран и
Коментари Харесай

Денков и Радев искат да се чете с разбиране срещу виковете Оставка

Разговорът за с миньорите, касаещо въглищните централи, е политизиран и изпълнен с лъжи, неистини и с откровени простащини. Срам е в Народното събрание да се води диалог по значима тематика и в тази тематика да вкарвате дебелашки намеци и неистини. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков от трибуната в Партийния дом по време на дебатите за съглашението, подписано през вчерашния ден сред властта и протестиращите миньори.

Денков бе освиркан от опозиционните партии и пресечен с крясъци " Оставка " , откакто се обърна към депутатите с " уважаеми и неуважаеми народни представители ".

Всеки, който оспорва потребността от съглашение и това решение, възразява против това, което желаят протестиращите миньори, репликира министър председателят.

Денков обори още една неистина на опозицията, като посочи, че 3-4 милиарда лева ще се влагат в индустриалните региони на мините, а няма да се. Грижа за хората, за мините, енергийната тактика я има, стига да има кой да я огледа и да я разбере. Докато хората не се интересуват от положителното на България, а от частния партиен интерес няма по какъв начин да го видят, безапелационен бе Денков.

" Възраждане " и Има Такъв Народ нападат с избор на съмнение кабинета

Искат обаче и Българска социалистическа партия да се причисли

Денков се опълчи и на явлението " депутати, които желаят България да излезе от Европейски Съюз ", каквито съгласно него имало в пленарната зала.

Преди това от трибуната се изрече и министър Румен Радев, който увери, че в границите на съглашението се прави вероятното и оптималното. Споразумението дава опция за миньорите и енергетиците - сложни, само че не изпълними. Реално той се поправи по отношение на изявлението си в коридорите, където сподели повече от скептицизъм.

Той добави, че поддържа изработването на енергийна тактика, дружно с присъединяване на обществените сътрудници. И министър Радев прикани да се чете хубаво съглашението до дъно. Ако в тази идея се виждат опасности за активността на минната промишленост и компания, е разбираемо и задоволително - по тази причина и държавното управление работило в полза на миньорите.

Желанието ни е да има съглашение и парламентарната зала да е измежду гарантите, които да обезпечат спокойствието и сигурността на миньорите.
 Един слон в енергетиката заклати лодката на „ некоалицията “ Обновена
Един слон в енергетиката заклати лодката на „ некоалицията “

Борисов и Пеевски нарочиха енергийния министър Румен Радев поради " Да не се вършим, че няма слон в стаята "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР