Разгорещен спор в общинския съвет в град Берковица прерастна във

...
Разгорещен спор в общинския съвет в град Берковица прерастна във
Коментари Харесай

Спор в общинския съвет в Берковица завърши с бой

Разгорещен спор в общинския съвет в град Берковица прерастна във физическа разпра. Малко след сесията един от общинарите е бил ударен от собствен сътрудник, заради което е откаран в болница с комоцио, описа. 

" Удариха ме в главата. Един сътрудник...Зле ми е ", разяснява самостоятелният общински консултант Милован Пантелеев. Предполагаемият нападател Пламен Илиев, който е от групата на Движение за права и свободи, пък не удостовери за побоя. " Не ми се разясняват сходни смешни обстановки ", сподели той.

До юмручния сблъсък се стигнало след напрежение по време на съвещанието, на което локалният парламент разискал план на общината за ремонт на емблематичния градски площад за над 1 милион лв.. Жителите на Берковица са внесли подписка за стопиране и цялостно преработване на плана, защото се предвиждало мраморът да бъде сменен с павета. 

" По документи те са 10 на 10 на 10, което ще рече, че са равни от всичките си страни ", показа лидерът на групата на Български земеделски народен съюз в ОБС-Берковица Калин Статков за размерът на паветата. Но даже с нормално око се вижда, че това не е тъкмо по този начин. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР