Разглобената сглобка се размина какво точно са се разбрали за

...
Разглобената сглобка се размина какво точно са се разбрали за
Коментари Харесай

ПП/ДБ не знаят и не разбират смесването на Турски поток и Лукойл


Разглобената сглобка се размина какво тъкмо са се разбрали за комисия за Балкански поток -Турски поток и " Лукойл ". Кирил Петков отхвърли да се е срещал с Делян Пеевски и да са се разбрали по въпроса, както ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи сподели по-рано. Говорели си по телефона. Той не знае какво желаят ГЕРБ за комисия за " Лукойл ".

Кирил Петков настоя в незабавен порядък да се одобряват съответните закони, с цел да се отпуши. Според него ГЕРБ се тормозили от закона за частния банкрут, тъй като лобито на ЧСИ-та ги натискало.

Трябва да бъдем почтени с гласоподавателите, сподели още той и прикани още веднъж  да си признаят, че са в коалиция. Основно Пеевски вземал решенията, макар че от време на време и с Борисов се говорело. Страхът вилнее в ПГ на ГЕРБ, установи и Венко Сабрутев. Лидерът на ГЕРБ, съгласно него излъгал, че тръбата на " Балкански поток - Турски поток " е българска. Именно ГЕРБ дали 90% от тръбата на руснаците . Той е срещу да се слива тази тематика с тематиката за " Лукойл " и ще поддържат основаването на две обособени комисии, а не на една обща.

Ако Борисов не го е боязън, както прикани депутатът, да поддържа комисия за тръбата с ръководител от ПП-ДБ, а те от своя страна ще върнат жеста с поддръжка на комисия за " Лукойл " с ръководител от ГЕРБ. Не можем да разберем тезата на ГЕРБ, посочи Сабрутев, който видя боязън в очите на Борисов.
 Борисов: Ако Балкански поток е толкоз неприятен - спрете го
Борисов: Ако Балкански поток е толкоз неприятен - спрете го

Тръбата е 100% българска, над 1 милиарда лева е печалбата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР