Разглеждането на наказателното дело от общ характер с подсъдими Лютви

...
Разглеждането на наказателното дело от общ характер с подсъдими Лютви
Коментари Харесай

Наказателното дело срещу Лютви Местан ще започне отначало от фазата на съдебното производство

Разглеждането на наказателното дело от общ темперамент с подсъдими Лютви Местан и Юсеин Ахмед, упрекнати в причиняване на гибел по несъобразителност при пътнотранспортно произшествие, ще стартира изначало от етапа на правосъдното произвеждане. Това се оповестява на интернет страницата на Окръжен съд – Кърджали.

Основанието за това е пенсиониране на досегашния арбитър - докладчик по ангажирания наложителен състав по делото. Делото бе преразпределено на нов арбитър – докладчик и бе отсрочено плануваното за 8 септември от 10:00 ч. намерено правосъдно съвещание за неопределена дата, за осъществяване на ново разпоредително съвещание с приканване на страните и известяван на потърпевшите, се споделя още в известието.

Припомняме, че през април 2019г., край момчилградското село Загорско при злополука на два автомобила, единият от които ръководен от Лютви Местан, почина бебе на 6 месеца, а друго дете пострада леко.

Последното съвещание, което се води повече от 2 години, бе на 11 юли. Тогава поради своето здравословно положение Местан не се яви. От близо година той се пази самичък и заради тази съществена причина последното съвещание бе отсрочено за следващ път.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР