Раздялата може да бъде опустошителна, а още по-неприятно е, когато

...
Раздялата може да бъде опустошителна, а още по-неприятно е, когато
Коментари Харесай

6 причини, поради които бившият ви отблокира

Раздялата може да бъде опустошителна, а още по-неприятно е, когато някогашният ви блокира по телефона и в обществените мрежи. Това става, когато към момента се надявате, че можете да разрешите казуса. Тогава стартирате да се чудите каква е повода за държанието му.

Ако някогашният ви реши да ви блокира, това може да значи, че или към този момент не се интересува от връзка с вас, или сред вас има нерешени проблеми. Невинаги е ваша виновност, в случай че ви блокира, и от време на време опитите да поддържате контакт могат да доведат до дефинитивно спиране на връзката. Това може да бъде разочароващо и объркващо прекарване, защото сте оставени да се чудите за неговите планове.

Резултатът от блокирането зависи от метода, по който някогашният ви сътрудник преработва раздялата и се оправя с страстите си, които се въздействат от неговата персона. Колкото и да ви е мъчно, стартирате да се примирявате досега, в който той ви отблокира и започнете да се чудите за какво го е направил и има ли още усеща към вас.

За да ви подскажем, ето някои вероятни аргументи, заради които някогашният ви отблокира в обществените мрежи:

Вече не ви ненавижда

Ако вие сте позволила неточност и някогашният ви е лимитирал в обществените мрежи, да ви отблокира може да значи, че той към този момент не изпитва мощни усеща на ненавист към вас. Разпространено е мнението, че това, че една двойка се разделя, не значи, че тя изцяло стопира да се интересува един от различен.

Ето за какво, в случай че сте обидили някогашния си по някакъв метод и той се свърже с вас след известно време, допустимо е да е не запомнил какъв брой доста сте го наранили. Възможно е обаче и да не са ви дали прошка същински и към момента да се оправят с болката, породена от вашите дейности.

 някогашният ви

Липсвате му

Ако някогашният ви сътрудник ви отблокира, една от вероятните аргументи е, че към този момент му липсвате. Емоциите и носталгията може да са свързани с минали мемоари, което води до предпочитание за обновяване на връзката.

Той може също по този начин да се чуди дали вие към момента изпитвате усеща към него и дали е отворен за опцията да се събере още веднъж. Важно е да се подхожда внимателно към такива обстановки и да се поддържа връзка ясно, с цел да се избегнат недоразумения и засегнати усеща.

Все още го е грижа за вас

Да, доста е допустимо някогашният ви сътрудник към момента да го е грижа толкоз доста за вас. Може би той в действителност се интересува от вашето благоденствие и е угрижен за това по какъв начин се справяте след раздялата.

Възможно е да допуска, че изпитвате болежка и може би се нуждаете от неговата поддръжка, в случай че той е поставил края на връзката. Но дали фактически се нуждаете от неговата помощ? Дали диалогът с вашите ще утежни още повече обстановката? Това са някои точки, които би трябвало да обмислите, преди да вземете решение.

 някогашният ви (2)

Иска да поддържате връзка още веднъж

Възможно е някогашният ви да желае да приказва с вас и да се интересува по какъв начин се справяте. Може би му липсват дните, когато двамата сте водили дълги диалози и сте се наслаждавали на компанията си.

Ако смятате, че някогашният ви заслужава опция да беседва с вас, продължете и му позволете. Може би ще откриете, че той са е трансформирал в индивида, който постоянно сте се надявали да бъде. Може би ви е било писано да бъдете дружно.

Осъзнава, че блокирането ви е било неточност

Някои хора са склонни да блокират някогашните си сътрудници, без доста да мислят бързо. Въпреки това, откакто са имали известно време да се успокоят и да одобряват действителността на обстановката, е евентуално да ви отблокират и даже да стартират контакт.

Ако някогашният ви сътрудник има бит да постъпва по този начин след разлъка, тогава може да се допусна, че аргументите да ви блокира не са задоволително мощни, с цел да продължат за непрекъснато.

 някогашният ви

Иска да ревизира дали се срещате с нов човек

Някои хора могат да бъдат толкоз елементарно ревностни. Ако някогашният ви другар е един от тях, той може да желае да ревизира профила ви понякога, с цел да види дали към този момент не сте го заменили.

Дори да има възможност да сте траяли напред, той евентуално желае да бъде осведомен за това. Той считат, че профилът ви в обществените мрежи може да му даде нужната информация. Или пък може да желаят да се допитат до вас, с цел да потвърдят дали в реалност се срещате с някой различен.

Каквато и да е повода, помислете отново…

Възстановяването на връзката с някогашния сътрудник постоянно може да бъде комплицирано, защото същите проблеми, които са предизвикали първичната разлъка, могат да се появят още веднъж. Преди да се опитате да съживите романтиката, е значимо да се справите с всички съществени проблеми, които сте имали

За страдание повода, заради която някогашният ви е решил да ви отблокира, може да е толкоз груба, колкото опит да ви разстрои. А може и да е толкоз почтена, колкото блян по предходната ви връзка. Независимо от повода, не позволявайте на несигурността да ви погълне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР