Раздвоение се забеляза във фейсбук профила на Лена Бориславова. Бившата

...
Раздвоение се забеляза във фейсбук профила на Лена Бориславова. Бившата
Коментари Харесай

Лена Бориславова във ФБ: Един път срещу ДС, един път гушка ДС

Раздвоение се видя във фейсбук профила на Лена Бориславова. Бившата депутатка от Политическа партия се похвали със фотография с новия им кандидат-кмет за София Васил Терзиев. Прегърната до Терзиев, бременната Бориславова разгласи поддръжката си за него.

Малко над фотографията с потомъка на Държавна сигурност фамилия е корицата, която Бориславова е сложила, обявявайки се срещу Държавна сигурност. На корицата си тя е поставила фотография на някогашният Държавна сигурност сътрудник Николай Радулов с някогашния народен представител от Политическа партия Радостин Василев.

„ Открито заявяваме, че за всеки претендент, който ще предложим за бъдещи назначения в службите, ще държим да има чисто минало, да не е бил част от незаконна група в България и Европа, както и че не е бил сътрудник на вражеска страна или на държавна сигурност “, написа Бориславова към поста на Радулов.

Само няколко месеца по-късно обаче, Бориславова се гушка с Васил Терзиев, наследник и внук на Държавна сигурност сътрудници. Припомняме, че дядото, на който Васил Терзиев е кръстен, бил изтъкнат партизанин, който сред 1952 и 1976 година е шеф на Трето ръководство - военно контраразузнаване. Бил е генерал-майор, който от 1971 до 1990 година е член на Централната контролно-ревизионна комисия на Централен комитет на Българска комунистическа партия.

Брат му Тодор Терзиев също е военачалник, бил е началник на Четвърто ръководство на Държавна сигурност, а по-късно и партиен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Бащата на издигнатия от ПП-ДБ за кандидат-кмет на София - Александър Терзиев, е бил чиновник на Първо Главно ръководство на Държавна сигурност и е работил под прикритие в посолството ни Съединени американски щати, където синът му е тръгнал на учебно заведение.

Твърди се, че след измененията бащата се е преориентирал и е почнал да работи за Съединени американски щати.[**sorce_name**]

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР