Раздeлите и разводите невинаги са последната глава от нечия любовна

...
Раздeлите и разводите невинаги са последната глава от нечия любовна
Коментари Харесай

6 звездни двойки, които дадоха втори шанс на любовта

Раздeлите и разводите не всеки път са последната глава от нечия любовна история. Понякога е належащо само време, което като с магическа пръчица да направи по този начин, че най-съкровените усеща да изкристализират. В множеството случаи са нужни месеци, даже години, с цел да излезе на повърхността неподправената любов.

Историята сочи, че двама души може да се познават от години, да работят дружно, да сключат по няколко брака в това време, преди да си дадат ясната сметка, че са родени един за различен. Представяме ви няколко звездни двойки, които са дали втори късмет на любовта си и сега пренаписват своята приказка дружно.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Любовната история на Джъстин и Джесика стартира през 2007 година, когато за първи път са във връзка. През март 2011 година двойката се разделя, само че вземат решение да останат другари. Докато са разделени, в изявление за Vanity Fair, Джъстин разкри какъв брой доста значи Джесика за него: „ Тя е най-значимият човек в живота ми. За моите 30 години на тази Земя, тя е най-специалната. "  

Няколко месеца след раздялата, двойката се събира още веднъж и минава под венчило през 2012 година Оттогава Джъстин и Джесика са щастливо женени и имат 2 деца, които са най-голямото удостоверение за любовта им. Твърде евентуално е и двамата да са таели скрито вяра за нещо, без да са напълно сигурни защо тъкмо. С днешна дата обаче смисълът за тях се е материализирал под формата на мечтаното семейство.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Justin Timberlake (@justintimberlake)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР