Разделихме се по най-добрия начин с Димитър Кацарски и мога

...
Разделихме се по най-добрия начин с Димитър Кацарски и мога
Коментари Харесай

Иван Тотев: Който и да е кандидат за кмет от ГЕРБ, ние всички ще работим за него

" Разделихме се по най-хубавия метод с Димитър Кацарски и мога да кажа, че имаме прелестни връзки. Пожелавам триумф в новите инициативи, с които ще се занимава, само че някой път по този начин е в живота ". Така кметът на Пловдив Иван Тотев разяснява промяната на заместник-кмета, оповестена през вчерашния ден.
" Димитър Кацарски е рекордьор. Поне аз не познавам някой, който да е изкарал на това място повече от него. Не очаквайте някакви неща от кухнята, ние сме като едно семейство. Няма една съответна причина, може би промяната съответствува с един подобен избирателен интервал. Конспирация няма, просто мандатът свършва и може би в тези три месеца, ще е по-добре да има нов заместник-кмет ", безапелационен бе кметът на Пловдив.
" Не търсете под вола теле. Жалби има и против мен, и против останалите районни кметове. Когато се работи в град като Пловдив, постоянно има недоволни хора. Човекът си има негов път в живота ", добави той. По думите на Иван Тотев на поста би трябвало да има експертна фигура, а не партийно предопределение. " Макар че беше член на ГЕРБ, Димитър Кацарски беше специалист. Имайте поради, че преди този момент той беше в РДНСК, има голям опит като строителен инженер ", напомни той. Иван Тотев удостовери, че досегашният основен инженер на община Пловдив Йордан Калев ще заема поста на заменения Кацарски и ще бъде заместник-кмет в оставащите три месеца.
Иван Тотев разяснява и идните локални избори. " Нямайте никакво подозрение, че моето предпочитание е ГЕРБ да ръководи в Пловдив. Мога спокойна да настоявам, че през предходните два мандата се видя едно голямо израстване на града. Дали това израстване се свързва с моята съответна персона или с някой различен, няма никакво значение. Важното е, че по време на ръководството на ГЕРБ, Пловдив направи големи крачки в развиването си “, съобщи Тотев. Той даде за образец миналия уикенд, когато в зала Колодрума се състоя заключителният стадий от Лигата на нациите по волейбол, минал при голяма посещаемост.
„ Нямам никакво подозрение, че моята задача е община Пловдив да продължи това стабилно развиване. Защо смятате, че в случай че има примерно нов кмет, всичко ще изчезне и ще се стартира отначало. Не, би трябвало да има последователност “, безапелационен бе той.
Иван Тотев разяснява и възможната кандидатура за кмет на Пловдив на настоящия регионален шеф Здравко Димитров. „ Аз считам, че господин Димитров би бил прелестен кмет, за какво смятате, че има някаква конспирация сред нас? Който и да е от ГЕРБ, ние ще работим всички за него. Ние всички сме дружно и носим отговорността за това Пловдив да върви напред “, безапелационен бе Иван Тотев. „ Ще има промени измежду общинските съветници. Може би ще има промени и измежду районните кметове. За нас значимото е да имаме кмет от ГЕРБ, най-вече районни кметове и най-вече общински съветници “, добави той. Иван Тотев посочи, че чака претендентът за кмет на ГЕРБ да бъде разгласен публично през втората половина на август.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР