Двудневно спортно състезание отправя предизвикателство към всички любители на планинските

...
Двудневно спортно състезание отправя предизвикателство към всички любители на планинските
Коментари Харесай

"Асеновградски баири" – два дни спорт, музика и адреналин

Двудневно спортно съревнование насочва предизвикателство към всички фенове на планинските завършения. Асеновградчани и гостите на града ще имат опцията да се включат в следващото издание на спортното съревнование " Асеновградски баири ". Събитието ще се организира на 11-ти и 12-ти май (събота и неделя). Тази година надпреварата събира над 450 участници, от които повече от 150 са деца. Събитието се осъществя с поддръжка на община Асеновград.
 
" Асеновградски баири " още веднъж ще предложи 2 спортни дисциплини с друг старт. А точно: планинско тичане и планинско колоездене. В първата дисциплинираност се дава опция за избор на дължината на трасето – 13 км.; 25 км.; 50+ км.; 80 км. Подробна информация за бягането може да прочетете – ТУК: https://asenovgradskibairi.eu/2024/01/03/informaciq-biagane-2024/. Колоезденето пък предлага направления от 7 км.; 16 км.; 45 км.; Е-байк 30+ км.; 60 км. маратон. Подробна информация за тази дисциплинираност ще откриете на този линк.
 
Предвидени са спортни игри и за децата. Програмата на " Асеновградски баири " ще бъде богата и разнообразна – с изненади и занимания за дребни и огромни. Старт/Финал за всички дисциплини ще бъде ситуиран пред постройката на Туристически информативен център (ТИЦ) – Асеновград. Пълната стратегия за двата дни на надпревари и занимания ще откриете тук.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР