Разделени ли са семейство Петканови или става въпрос за пореден

...
Разделени ли са семейство Петканови или става въпрос за пореден
Коментари Харесай

Петканови се появиха заедно

Разделени ли са семейство Петканови или става въпрос за следващ блъф от тяхна страна? Инфлуенсърската двойка се появи дружно на събитие предходната вечер, като не даваха тип на скарани или в обтегнати връзки.

Каквато и да е истината, парите са тези, които ги събират, а възможната разлъка очевидно им оказва помощ да ги наемат по-често. Че Дани и Алекс са дружно ги издаде някогашната Мис България Славена Вътова. Именно тя сподели стори, на което се вижда, че тримата се забавляват зад кулисите на ивента.

От известно време насам фамилията показва цялостен игнор един към различен. Тези дни Александра чества рожден ден на сина им Габриел, само че от фрагментите не стана ясно дали таткото е участвал на детския празник. По-рано пък тя смени семейството си в един от профилите в обществените мрежи, като върна бащиното си Богданска.

В средите интензивно се шушука, че търканията сред Петканови са само за да заработват повече и повече от инфлуенсърство. Докато показват разделите си, стават по-актуални и повече клиенти могат да ги виждат и потърсят за реклама. Предишната им "раздяла " ги направи рекламни лица на турска болница, където и двамата си оперираха носовете, както и получиха петцифрена сума в евро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР