Разчистват Пловдив от билбордове, рекламни табелки, тенекиени табели. Новината съобщи

...
Разчистват Пловдив от билбордове, рекламни табелки, тенекиени табели. Новината съобщи
Коментари Харесай

Резачка за билбордове, будки и павилиончета в Пловдив

Разчистват Пловдив от билбордове, рекламни табелки, тенекиени табели. Новината заяви кметът Иван Тотев през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  " До края на годината разрешаваме слагане на рекламни табелки по стълбове, ще спрем да издаваме разрешителни от 1 януари ", посочи той. Забраняват се и всички тенекиени табели по тротоара, те ще бъдат сменени с рекламни банери от плат.

Отделно - сега за унищожаване са избрани 130 билборда, ситуирани извънредно гъсто. Ще се разчистят зоните към Сточна гара, Баня Старинна, Голямата базилика, край галерията на ул. " Гладстон ", разясни кметът.

До края на септември трябва да изчезнат и павилионите от спирката против хотел " Тримонциум ". Който от търговците желае, може да взе участие на търг за свободните пространства в подлеза, който към този момент е под ръководство от Общината, съобщи Тотев. Той бе безапелационен, че всички тези ограничения са част от политиката на Общината за изчистване на града от всевъзможни будки, павилиончета и детайли, които не кореспондират с 21 век. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР